Agrarische Natuur Vereniging De Ommer Marke

voor behoud en ontwikkeling van een vitaal platteland in Ommen e.o.

Lindeboom geplant

14 december: Wim van der Heide heeft het initiatief genomen om op zijn landgoed ‘Den Woesten Heide’ een Lindelaan aan te planten waarbij verschillende bomen opgedragen worden aan organisaties waarmee het landgoed al samenwerkt en wil blijven samenwerken.

Ook de Ommer Marke heeft een Boom opgedragen gekregen.  Jan Schottert en Anet Bovendeert waren, in gezelschap van een groot aantal vertegenwoordigers van uiteenlopende organisaties,  aanwezig.  Zij mochten  boom nummer 23 (het aantal jaren dat de Ommer Marke in 2017 bestaat),  symbolisch planten, door de laatste hoeveelheid aarde bij de geplante boom te scheppen.

IMG_20171214_105426_HDR

IMG_20171214_114420_HDR

 

Comments are closed.